KsempatiK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla sonunda anlaşabildiğimize sevindim. 😃
Emek farklı bişey hocam insanlar hep kazanmak için emek verir ama emeklerin boşa gittiği zamanlarda olur. Sitenin ederini kalitesi ve kazancı belirler geri kalan ekstradır belirterek fiyat artırıla bilir. Fakat amacı ticaret olan da bin liralık mala 10 bin istemez. İstiyosa bir sebebi olmalı anlatılmak istenen bu. 🤗
Ben onun sebebini bilemem hiç adsense sitesi ile uğraşmadım yıllardır. Benim demek istediğim şey insanlar sitelerine istediği fiyatı biçebilmeli. Buna bir zorunluluk gelmemeli. Yoksa belki de adsense'in ederi 5 aydır orası beni ilgilendirmez. Almıyorum da satmıyorum da. Başından beri tek anlatmak istediğim şey şu an dediğiniz gibi ederinin üstüne bile satılıyorsa şu an değeri odur. Eder etmez o kadarını bu sektörde ben anlamam dediğim gibi ama bir önce ki yorumda da bahsettiğim gibi etmezse bile değerinin o olduğu gerçeği değişmiyor.

Anlaşamayacak da bir şey yok zaten hocam Sadece farklı konuları savunan kişileriz. Mantıken aynı şeyden bahsediyoruz ama beni biraz ofansif algılandınız sanırım. İyi forumlar.