TCU adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnanmayın hocam beni günde kaç kere arıyorlar
Valla hocam aynı şekilde

SeFfAh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google büro adını yazıp detayları okumanız yeterli

*********** oldukları yazmakda her mecrada
Evet hocam ama anneme yorumları okutup içini rahatlatmak istedim teşekkürler
BLaCK_and_WHiTe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
************** methodu yeni ve popüler
Maalesef cok rahatlar
omercapp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ,

web sitesi var fakat adreste oyle bir ofis yok hatta 22 numara 5 kat değil bide şikayet var a bi bak
Düzenleme**
https://www.demokrattv.com.tr/sahte-...a-dikkat/3758/
Evet hocam bende anladım ama mesaj anneme gelince yorumları okutup içini rahatlatmak için sordum çok teşekkürler
xgooglex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim her gün icram var, hangisini ödesem şaşırdım. 😅

Aynı şekilde 😂😂
gvnkc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet ************** aynı mesajı binlerce kişiye atıyorlar sizde korkup parayı yatırıyorsunuz numarayı spame al engelle gitsin
Evet hocam teşekkürler annemin içi rahatlasın diye yorumları okutmak adına konu açtım

xfcoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet bu **************. Baroya şikayet maili yazın. 20-30 tane şikayet maili giderse avukat hakkında soruşturma açarlar.
Teşekkürler hocam
imgvia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arayıp küfür edebilirsiniz hocam sorun olmuyor. Çünkü dolandırıcılar ve gerçek bir hukuk bürosu yok ortada.
Aradım çok fazla eksiğiniz var sitede ssl yok farklı bir siteden scripti çekmişsiniz falan dedim aaaa diye bağırdı kapattı
Aycn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güzel **************. site kaynağına baksanız aslında anlarsınız. <!-- Mirrored from Yayalarhukuk.com/vergi-hukuku/ by HTTrack Website Copier/3.x [XR&CO'2014], Thu, 08 Jul 2021 08:26:20 GMT --> <!-- Added by HTTrack -->

yani buda şu demek hazır var olan bir siteyi HTTrack proğramı ile çekip ftp atmışlar. sende onlarla dalga geç keşke bana bu şekilde şeyler denk gelse
Çok teşekkürler hocam dikkatiniz icin

LuchadoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nasıl dolanıyorlar diye merak ediyoruz ya,adamlar hissediyor galiba. Konumu,büro adını yada mesaj başlığını bile araştırmadan(gizli bilgidir Google a fln yazmayın sakın) acaba mı demiş konu sahibi. Biliyorlar kime mesaj atacaklarını...
Bende *********** olduğunu anladım hocam anne yüreği rahat olsun diye yorumları göstermek için konu açtım teşekkürler