Allah razı olsun her birinizden. Her biriniz kalbi güzel insanlarsınız. Çok fazla detay vermek istemedim konuda, hiçbir insan bugünlerini yaşayacağını bile bile girmez bu borçlara, sebepleri vardır, tek çaresi kalmıştır. Bir şekilde ödenir dersin, işin içinden çıkamazsın. Her zaman tek dediğim şey "insana borçlu olmaktansa bankaya borçlu olurum" o da öyle değilmiş, büyük konuşmuşum. Yaşadım, gördüm.
Borcumu da ödemeyeceğim demedim hiçbir kişiye, borç benim borcum inkar da etmedim. Fırsat doğurmaya çalıştım olmadı. Durum bundan ibaret.
Geçmiş olsun hocam Allah tüm borcu olanlara yardımcı olsun ciddi zor bir durum
Size herkesin verdiği tavsiye gibi kesinlikle imza atmayın tahattut vermeyin. Allah kurtarsın zamanında eşim de çok borç içine girmişti sürekli avukatlar arıyordu hiç birine tahattut vermedi imza atmadı eğer bunları yapıp ödeme durum olmaz ise hapis cezası oluyor. Allah bize nasip etti borcumuzu ödemeyi Allah herkese nasip etsin.
0 (sıfır) o kadar güzel bir rakammis ki bunu sıfıra çıkınca anlıyor insan. Eksilerden sıfıra çıkmanıza nasip etsin inşallah
Çok çok geçmiş olsun. Umarım tez zaman işiniz gücünüz düzelir her şey tersine döner. Dua edicem sizin için