IbrahimMiller adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim ben 19 yaşındayım aynı sorunları bende yaşadım yaşıyorum benden sana tavsiye eğer aile ile ilgili bir sıkıntın olmaz ise gurbete çık herşeyi arkanda bırak 1 ay olsa bile gurbette çalış hem elektirik bilgim var diyorsun myk için gittiğin şirkette sana yardımcı olurlar inşaat sektöründe o kadar farklı insanlar var ki dertlerini dinlesen benimki dertmi dersin dostluk konusunda çoğu kişi birbiri ile iyi anlaşmaya çalışır muhabbet edersiniz hem parasıda iyi olur kafanı toparlarsın şahsen benim özgüvenimi yükseltti ve depresyondan çıkmama yardımcı oldu sadece benden ufak bir tavsiye olarak düşün bunu deneyebilirsin
Biliyorum bunu askere gidince farkettim askerde özgüven tavan yaptı hemen hemen ama eve gelince yavaş yavaş eski halime döndüm babam yok diye mi yada evde beni etkileyen birşey mi var bilmiyorum. Dalgalanma yaşıyorum yani işe de girdim açıldım çıkarıldım yine aynı oldum niye böyle oluyor bilmiyorum hayırlısı artık Spor yapacam evde dışarı çıkıp gezecem yarın her gün bakalım.