Hocam herkes güzel konuşuyor güzel tavsiyeler veriyor da benim durumda olsanız ne demek istediğimi anlarsınız, insan yaşamadan bilmez.
Psikiyatri kaç defa gittim ilaç veriyor 6 ayda yada her ay gel diyor konuşuyoruz. Artık gitmiyorum faydası yok çünkü birde devlet hastanesi
İş arıyorum kendime ama kalabalık olmayacak işler arıyorum genelde. Meslek olarak elektrik bilgim var MYK belgesi alacam gitmeye uygulamalı sınavdan korkuyorum gitmemi engeliyor.
Hocam güzel tavsiyeler ama diş konusunda benim dişler labirent gibi olmuş 😀 ancak dış telli düzeltir fırçalamak fayda etmiyor düzeltmeye 😀
Kardeşim ben 19 yaşındayım aynı sorunları bende yaşadım yaşıyorum benden sana tavsiye eğer aile ile ilgili bir sıkıntın olmaz ise gurbete çık herşeyi arkanda bırak 1 ay olsa bile gurbette çalış hem elektirik bilgim var diyorsun myk için gittiğin şirkette sana yardımcı olurlar inşaat sektöründe o kadar farklı insanlar var ki dertlerini dinlesen benimki dertmi dersin dostluk konusunda çoğu kişi birbiri ile iyi anlaşmaya çalışır muhabbet edersiniz hem parasıda iyi olur kafanı toparlarsın şahsen benim özgüvenimi yükseltti ve depresyondan çıkmama yardımcı oldu sadece benden ufak bir tavsiye olarak düşün bunu deneyebilirsin