Runaway adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Asosyallik pişmanlıktır. 2-3 yıl daha geçtiğinde bugünleri aramaya başlayacaksın. Eskiden evde takılmayı severdim, ekonomik özgürlüğümü kazanmakla birlikte tam dışarı çıkmayı sıklaştırmışken pandemi vurdu. O imkan elinde olmayınca daha iyi anlıyorsun nefes almanın değerini.

Okul, iş gibi sosyal faaliyet gösterebileceğin bir ortamın yoksa sen de sanal alemde dostluklar edinip onlarlı reele taşımanın yoluna bak. Özellikle hatunlar konusunda çekingenlik büyük bir yanlıştır. Bak sana diyorum 3-4 yıla tüm akranlarım evlendi diye kaafanı duvarlara vuracaksın.

Ömür geçiyor. Ben bu mesajı bu konuya yazıp geçtikten sonra; 26 Ağustos 2022 tarihi ve bu tarihe ait 00:31 saati bir daha gelmeyecek. Hayatı çok tartıp bunları düşünmekten; yaşayamıyorsun, ıskalıyorsun.

Silkelen ve kendine gel. Dediklerimi iyice bir düşün.
Bir söz var hocam "geçmiş geleceği etkiler" diye geçmişin izleri geleceğe vuruyor. Reerlde arkadaş yok diye belki dışarı çıkmıyorum. Sanalda arkadaş daha çok sosyal medyada filan kendimi fazla sanal dünyaya da kaptırdım.

Düzeltmek için o kadar uğraşıyorum ki olmuyor dışarı çıkıp geziyorum, nette ilan gördümü arıyorum konuşmaya alışmak için vb

Ama olmuyor olsa bile yine eskisi gibi oluyorum çabalıyorum. Çözüm bulmam gerek yoksa ne evlilik yapabilirim böyle, nede iş kurabilirim çok şeyi de yapmam