siirvehikaye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tutuklanması gereksiz. tazminat davası açacaksın binlerce sürünsün dursun...

bir de şu özgürlükten dem vuranlar:

Mustafa Kemal e yahudi dedi diye 2 yıl hapis cezası alıp geçen hafta hapse giren kişi için de ifade özgürlüğü var efendim dediler m? hiç sanmıyorum. idam etseler birçoğunun keyifle izleyeceğinden eminim...Mustafa Kemal e yahudi demek mi yoksa büyük bir topluluğu sapıklıkla itham etmek mi daha büyük suç, ya da daha büyük ifade özgürlüğü.
Eksik okuduğunuz için eksik anlıyorsunuz. Veya size ne kadarını gösterirlerse o kadrını. Gerisi yok. O bahsettiğin çok sevdiğiniz fatih tezcan yahudi dediği için değil "İngiliz’e hilafeti satan Yahudi" dediği için 1.5 yıl ceza aldı ve cezaevine girmedi! Cümledeki farkı anlayabiliyor musunuz bilmiyorum ama oradaki vurgu yahudilik değil.

Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Darısı özgürlük adı altında islama hakaret eden herkesin başına. Bu bu dünyadaki hafif cezası. Asıl cezayı ahirette görecek bu ve bunun gibileri.
İmam hatipler diye bir dine mi mensupsun? Herhangi bir okul benim dinimi temsil edemez. Olayı nasıl algılıyor beyinleriniz hayret ediyorum. Dine yapılan bir hakaret yok. Bir okula var!

osmanlitorunu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buyrun R10 da küfür edin , ifade özgürlüğünüzü görelim. Banlanınca R10 forum kuralları niye var mı diyeceksiniz, görelim 😏
İşlediği suçun bu ülkede yatarı yok zaten. Kadın tutuklamadan direk yargılansa cezaevine girmezdi infaz kanunu göre. Kimse yargılanmasın ceza almasın demiyor. Çok sahip çıkıyorsunuz ya dinimize, ayeti kerimeye hakaret edenler nerde şimdi? Onu niye sorgulamıyorsun? Ne cezası verildi veya ne ödülü?