Merhaba r10 ailesi
Yaşım 23 ama 30 görünüyorum neyse herşey lisede başladı, okula gittim ilkokul, ortaokul ve lisede genellikle ezilen biri oldum, alay ettiler - dövdüler vb lise bitti geçmişte yaşadığım şeyler den ve ülkenin hâlinden dolayı üniversiteye gitmeye korktum gitmedim, zekiyim kova burcuyum hep hocalar taktir ederdi beni ama Allah'ın belesı geçmişim beni çok kısıtladı ve zekiligim bile kalmadı 4 işlem yapacak kadar kafam o kadar dolu yani.
Sorun bu değil 1 tane arkadaşım yok yanlızım insanlara güvenmiyorum, ben insandan korkuyorum, insanları sevmiyorum, dışarı çıkmak istemiyorum evde kalmak istiyorum, kızlar ile düzgün konuşamıyorum, utangaç biriyim, kalabalık yerde bağırarak konuşamıyorum, işte çalışamıyorum bu sorunlar yüzünden, iş başvurusu yapacak kadar özgüvenim yok ve dahası kendimi sanal aleme verdim dışarda umudum yok.
Bir kaç işte çalıştım yapamıyorum insanları sevmiyorum onlar ile olunca bana karşı birşey yapınca tiksiniyorum içimden hakaret ediyorum. Annem çalış diyor ben bunları anlatsam anlamaz bahane bunlar diyen kafadan anlamıyor beni. Bende normal insanlar gibi çalışmak istiyorum ama bu sorunlar beni kısıtlıyor. Zaten yeni işten çıkarıldım işte bulamıyorum.
Ben kendimi tanıyamıyorum ne seviyorum ne yapmayı seviyorum bilmiyorum boşlukta gibiyim. diğer insanlara bakıyorum kendime bakıyorum ben niye böyleyim diyorum.
Bir an önce ölmek istiyorum o da olmuyor her gün dua ediyorum canımı al diye almıyor ki 7 8 defa intih4r girişimim oldu ilaç ile.
Aile sorunlarına girmeyecem o uzun hikâye
Şimdi ben niye yaşıyorum? Ne yapayım? Ben zaten ölü gibiyim dünyada ne işim var. O kadar bıktım ki bir bilseniz, diğer insanlar gibi özgüvenli olmak istiyorum. Benim çok uzman doktora görünmem gerek ona dahi param yok belki param olsaydı bu hâlde olmazdım parada beni baya etkiledi.
Kusura bakmayın o kadar doluyum ki içimi dökmek istedim.