Ben çok ciddi şekilde araştırmalar yaptım bu konuda. Özellikle bulduğum Türk menşei bir firma mevcut. Trusa.com.tr sizin için en uygun evleri bulup, garanti kiracı sigortası yapıp her ay paranızı da usd hesabınıza yatırıyorlar. Investment management şirketi.
Gitmenize gerek yok. İstanbulda ofisleri var sanırım. Gidip bilgi alabilirsiniz. Bu tip binlerce firma var ama trusa hem Türkiyede ofisleri olup hem sigorta sunmaları ile çok gözüme geldi. Allah izin verirse alabildiğince ev alacağım 30 yaşıma kadar.
Oradan gelecek gelire çok şükür şu an ihtiyacım olmaması sebebi ile sürekli gelen kirayı biriktirerek yeni evler alıp emekliliğimi garanti altına almak istiyorum.
Konuya yazdıktan sonra bende kısa bir araştırma yaptım, direkt dediğiniz firma ile karşılaştım. Ekşi de bunun için açılmış başlıkları okuyun derim. Vergileri cartı cartu, arada gitmeniz gerek uçak biletleri vs. derken kurtarmıyor diyorlar. Sadece alayım onlar ilgilensin durumu yokmuş yani, arada gitmenizi gerektirecek durumlar oluyormuş. Git gel 3 aylık kiraya patlar minumum.