CytSaiN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim nefretim yok sitemim var.
Kamu personeli olarak size maaşı ödeyen esnafa rakip olmanıza sitem ediyorum.
Ailenizin adına olması bir şey değiştirmez sonuçta aslında ticareti yapan sizsiniz.
Madem ticarete hevesli iseniz istifa edin tüccar olun diyorum. O koltuğu meşgul etmeyin diyorum.
Yanlış bir şey söylemiyorum
Esnaf mi ödüyor benim maaşımı şuan hali hazırda 4 şirkete sponsor oluyorum ödedikleri verdiler normal sıradan esnafların en az 5-10 katı arasında yıllarca esnafların içinde bulundum nasıl vergi kaciririz derdinde olan bir çok insan gördüm. Bulunduğum mevkide kredi skoru sorunum olmadjgi için 4 değil 10 şirkete de maddi destek verebilecek durumum var neden istifa edeyim ? Sizce ben mi devlete daha çok vergisel katkı sağlıyorum esnaf mi? Benim gibi bir çok arkadaşım var batmak üzere olan kaç esnafa ortak olup kurtardı sizce? Sitem ediyorsunuz sadece kafanızda kuruyorsunuz öyle ona inanıyorsunuz kendinizi de kandırıyorsunuz. Size daha fazla cevap vermeyeceğim. Çünkü bunun adı sitem değil cekememektir. Konuyu ilk bastan okuyunuz anlayiniz ayrıca 90 k gelir demişsiniz ben hiç bir şekilde gelir belirtmedim ama 90k için emin olun uğraşmam saygılarımla hayırlı akşamlar dilerim.