AnaBayin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Söz verip gitmemişsin adam da karşı tarafa insan sayısı vermek durumunda mahcup oluyor tehtid etmeye tabii hakkı yok ama ne yapılabilir bilemedim
Medyaofis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eywallah sensin de kenara çekil adli mercihlere bildirip daha çok düşman edinme.
Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bi daha karşısına çıkmayın iş yapmayın hocam uzak durun
imgvia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizde onu şey yapın hocam. Ben olsam belasını şey yapardım.
OziyWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne yazmış anlamadım . Bunda 2 yol var ya belaya bulascan değmez yada okuyup geçecen takılacan hocam
English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tehdit etmesi yanlış da sende çok hatalisin
Anth0ny adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam siz de pek haklı sayılmazsınız ama tehdit etmesi yanlış tabii. Ama bu defalarca tekrarladığınız bi durumsa çileden çıkması çok anormal değil ona göre iş yapıyor adam da. Boşverin derim.
UretimAjansi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzatmamakta fayda var, şahsen dava yoluna gitseniz bile haklı çıkmanız 2 yıl sürecek… Bu süre zarfında da düşman edineceksiniz. Sizde de hata var, küfretmesi de yanlış.
Normalde çapa 200₺ adamin bize verdiği 150₺. (Savunma olarak söylemiyorum sadece belirtmek istedim emekçiyim sonuçta)
Ayrıca daha öncesinde bir gün bana parayı 2 gün sonrasında vereceğini söylemeden ise çağırmıştı sirf bana çok ters geldi paraya ihtiyacım vardı dedigim için darp etti ve parami 1 sendir vermiyor evet söz verip gitmemekte haksizim ama elimde olan bi durum değildi uyuya kalmak 5 alarm kurdum uyunamadim yani ne yapabilirdim ki. Sözün özü yanlısı olan tek ben değilim.
Ek olarak da şunu söylemek istiyorum yaşadığım yer küçük bir yer her an karşılaşabiliriz.