Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Öncelikle merhaba arkadaşlar.
bilgi olsun diye yazıyorum buna göre tavsiye verebilirsiniz: b1 seviyesinin bir tık üstünde ingilizce bilgim var, çok severek öğrendiğim bir dil (özel kursta). arapça bilgim ise hiç yok denebilir ve sevemedim bir türlü. çok çok basit düzeyde biliyorum konuşma falan yok. matematik falan 9. sınıftan sonrası yok, olsaydı mühendislik okumak isterdim. kodlamaya da bir yandan çalışıyorum çünkü.
2 sene önce yapılan yks sınavında selçuk üni. arapça müt-tercümanlık bölümünü kazandım. başladım ve daha sonra hazırlık sınıfında kalarak bıraktım çalışmayı. Bu sene sınava girmedim ve işe girdim.
Dün oturdum ve düşünmeye başladım, ayın 19'unda üniversiteler açılacak tekrar arapçaya devam mı etmeliyim yoksa seneye tekrar sınava hazırlanarak ingilizce dalında bir bölüm mü okumalıyım.
hali hazırda 2 senemi kaybetmiş durumdayım. birde bu etken var.
seneye girdiğim zaman kesin kazanabilme gibi bir durum olmayacak, bunun farkındayım. ama hali hazırda bir üniversitede kaydım var. eğer arapçaya devam edersem yapamayacağımdan korkuyorum.1 sene daha kayıp demek benim için. çünkü gerçekten zor bir dil.
sizin tavsiyeleriniz ne olur bir dinlemek, kulak vermek istiyorum. gelecek olarak iş imkanı olarak vs.
iyi akşamlar dilerim.