Herkese merhaba, bilindiği üzere 3d baskı hizmeti vermekteyim. Bir çok kişinin aklına gelmeyen ürünlerin üretimini yapmaktayım. Bisiklet, pc parçaları, aksesuar ve dekoratif figürler üretmekteyim. Özellikle saksı ve vazo dekoratif olarak istenilen renkte üretildiği için ortaya çok güzel bir görüntü çıkıyor. Örnek resimleri aşağıya bırakıyorum. Ve vermiş olduğum siteden de istediğiniz modeli veya figürü beğenebilir ve benden talep edebilirsiniz. Sizler için en iyi ve en kaliteli şekilde ürünleri üretiyorum.
Ek olarak: Kedi oyuncağı, akvaryum dekoratif malzemeleri ve filtreleri, Üzerinde resminizin olduğu güneşe tutunca resminizin ortaya çıktığı anahtarlık,
Tasarlamak ve üretmek istediğiniz ürünün tasarlanma aşamasını izlemek isterseniz bu imkanı da sunmaktayım.
Ürün, model ve tasarımların olduğu genel kaynaklar:
https://www.thingiverse.com/ ,
www.cults3d.com , telegram kanalları.
Lithophane satış konum:
Tıkla!
1. Örnek: Laptop standı, birbirine geçmeli yapısı sayesinde kolaylıkla taşınabilir ve hiç yer kaplamaz.
2. Örnek: Dekoratif saksı. İstenilen her şekilde üretebilmekteyiz, HATTA İSTERSENİZ ANYDESK ÜZERİNDEN İSTEDİĞİNİZ SAKSIYI BERABER TASARLAYABİLİRİZ.
3. Örnek: Canlı fotoğraf anahtarlık. (istenilen şekilde tasarlanabilir.)
4. Örnek: Harry potter evreninden Alohomora anahtarlık. İstediğiniz yere monte edebilir veya yapıştırabilirsiniz. Çok şık ve güzel görünümlü bir dekoratif.
5. Örnek: Kulaklık tutucu. 2 parçadan oluşmaktadır. Vidayı sıkarak her türlü zemine rahatlıkla tutturabilirsiniz. Bir çok ürün gibi bu ürünü de kendim de evimde kullanmaktayım.