EmrahERKAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı Dertten müzdarip durumdayım. Bende Savcılığa suç duyurumu yapayım en güzeli

Benim Firmam

Örnek : xxxxx adam yapmış ahmet xxxxx hem aynı sektör hem benim patentli markam dükkan tabelasında internet sitesinde heryerde geçiyor.

Sanırım sizinkisi ile aynı mantık yaptığı iş
Tescilli markanız var ise ve aynı ürün veya malları satıyorsanız şikayet edebilirsiniz.

zAdemreis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anladim hocam sonuçlandığında etiket atabilirseniz incelemek isterim iyi çalışmalar.
Sonuçlandığında detaylı paylaşım yapacam.

yilmaz70 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte bunlar görmek istediğim hareketler Tebrik ediyorum, hiç bir zaman hakkınızı aramaktan vazgeçmeyin.

''Bir şey olmaz'' ''domaini alamazlar'' diyenler elbette olacaktır ama bir gün elbette onlara da bir hukuk yolu görünecektir.

Domaini 10 dolara alarak markaya yapılan yatırımları emekleri hiçe sayan bir zihniyet zaten ne kadar var olabilir ki?

Şunu anlamakta zorlanıyorlar; marka sahibi domain almak zorunda değildir.
Ama markasına ait olan bir domaini alarak marka itibarını zedeleyici eylemlerde bulunanlara karşı da her zaman hukuki olarak kendini savunmak zorundadır.
Sanıyorlar ki marka sahibinin domaini alacak 10 dolar parası yok
Boşta buldum satıyorum diye saçma bir mazeret olamaz.

Neyse, uzar bu konu.

Tekrar tebrik ediyorum.
Teşekkür ederim .
Umarım tez vakitte sonuçlanır ve adalet yerini bulur.

turansonkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şikayet işlemini hangi yollar ile gerçekleştirdiniz?
Benim tescilli markamın adını kullanan ve aynı sektörde üretim yapan bir firma var. Bende şikayet etmek istiyorum.
Burada detaylı olarak anlatmıştım olayı.
Şikayet dilekçeniz ve tescil ve kanıtlarla birlikte gittiğinizde gerekli işlemlere başlıyorlar.Açtığınız konuyu hatırlıyorum .Orada da size yazmıştım savcılığa şikayette bulunun diye .Bir zorluğu yok 5 dakika da tüm işlemlerimi bitirdim.Sizde o şekilde yapabilirsiniz.