Merhabalar,
2017 - 2018 yılından itibaren Ticimax kullanmaktayım. Günümüz de artık herkes ben neden yapmıyorum? diyerekten kendini E-Ticaret sektörüne atamaktadır ve bununla birlikte çoğu satıcı bu işe Ticimax ile başlamaktadır. Ticimax e-ticaret paketi satın alıp, kurulum sağlayamayan ve ya yarım kalan kurulumlarınızı tamamlayabilirim.
Sizin İçin Neler Yaparım?
- Daha öncesinde satın alım yapmadıysanız, satın almayı düşünüyorsanız fiyat konusunda elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim.
- İşe başlamadan evvel, öncelikle kategori ağaç planlamasını çıkartıyorum. Nasıl olması, gitmesi gerektiğine dair. Bundan bir kaç yıl sonrasına dair satıcı ile planlama yaparak ilerletiyorum.
- Pazaryerleri ile çalışacak iseniz şayet pazaryerlerinin istemiş olduğu zorunlu alanlar mevcut, bu zorunlu alanları ürün girişine başlamadan öncesinde teknik detaylarınızı ayarlıyorum. Ticimax'a sahip olup, bu zorunlu teknik detay bilgisi eklemez iseniz, pazaryerine ürün gönderimi sağlayamazsınız.
- En önemli, olması gereken entegresi olan pazaryeri MarketPlace kurulumunuzu tamamlıyorum.
- Sanal pos, Kargo, E-Arşiv ve E-Fatura, Facebook Pixel, Facebook Feed XML, Google Analytics gibi entegrelerinizi kuruyorum.
- Ürün girişinizde destek sağlayabilirim. Elimde oldukça basit formüller ile çalışan excel ürün yükleme şablonu mevcut, bu şablon üzerinden çok bir vaktinizi almayacak şekilde ürün yüklemesi gerçekleştirebiliriz.
- Modüller kategorisinde ek olarak sitede çalışmasını istediğiniz modül var ise çalışmasına yardımcı olabilirim. Buna örnek; Whatsapp buton, Canlı destek, Hotjar, vs. bu ve buna benzer modül kurulumları.
- Tasarım kategorisinde yardımcı olmaya çalışırım. Banner hazırlayıp, tasarlıyorum fakat bu işe çok el atmamaktayım.
- HTML, CSS desteği sağlayabilirim, fakat çok ileri düzey bilgi sahibi değilimdir.
- Excel kullanımına ileri düzey hakimim, yapmak istediğiniz bir değişikli toplu şekilde excel üzerinden güncellemesini sağlayıp, geri aktarabilirim.
- Excel üzerinden çıkartmak istediğiniz, gerek bir tablo, gerek bir kar, zarar, komisyon, kdv gibi giderler hazırlar, gerekse de makro yazabilirim.
- Pazaryerleri için fiyat listesi atabilirim. Şu maliyetli ürün, şu satış fiyatında ne kadar kar bırakıyor tablosu paylaşabilirim. Üzerinde kendinize göre düzenleme yapabilirsiniz.
- İstanbul Avrupa bölgesinde iseniz belli bölgeler dahilinde yerinizi, ne yapmak istediğinizi gibi konuları masaya dökebiliriz, ziyaret edebilirim.
Hiçbir satıcıya satış, ciro sözü vermem, vermiyorum da ve bu ikili ile ilgili desteğim yoktur. Sadece teknik destek olarak düşünebilirsiniz. Bir telefon kadar uzağınız da olacağım.
Yazamadığım bu ve bunun gibi bir çok görevi yerine getirebilirim. Sormak istediğiniz soruların muhakkak cevabını verebilirim. Çalışmış olduğum referans firmalarını sizlere iletebilirim. Firma isimlerini konu içerisinde paylaşmak istemiyorum. Günümüz de Ticimax paneli satın alıp, bir köşeye atan satıcımız oldukça fazla. Nakit yatırımınızı kolay şekilde kenara atmayın. Bu projenizin ilerlemesinde yardımcı olabilirim.
İletişim;
Serkan HIZLI
+90 (538) 443 4303
Saygılarımla,
İyi forumlar.