Canmemis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 aylık bir sitem var. Her gün düzenli içerik girişi yapıyorum. İçerikleri girmeden önce zorluk derecesi ve hacım araştırması da yapıyorum. Ama siteme günde 1-2 hit ancak geliyor. Siteme düzenli olarak otoriter sitelerden aylık hiti 150K seviyesinde olanlardan tanıtım yazısı alıyorum. Sürekli olarak 10 sosyal medya sitesinden anlık paylaşım yapıyorum.. Bu paylaşımları index aldırmıyorum. Profil Backlink alıyorum düzenli olarak ama hit alamıyorum. Bu konuda öneriniz nedir?
erkancan_87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İngilizce bitkiler ve besinler uzerine site actim. Faydaları, zararları... Vs bilgiler paylasiyorum. Farkli diyet turlerinden bahsediyorum. Kendim ing ogretmeniyim. Özgün yaziyorum. All in one degerleri %85-95 arasında her yazımın. Search console a kaydettim ve her icerigimin linkini yazdiktan hemen sonra search console a ekliyorum. Ama 2 ayda gelen ziyaretci 3-5 tsne. Henuz 19 içerik var. Ben anlamadim elalem site acar, 2 ayda gunluk 30 50 hit gorur. Benim 2 ayda tum hitim 3-5. Sitemap ve robot dosyasi da ekli. Neyim eksik bilmiyorum. Biraz hitlense backlink paketleri de alicam ama once bi önümü gormek istiyorum
tmvcit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SEO işlemleriniz için takip ettiğiniz bir check list var mı? Örneğin sıfırdan her şeyi kurulu bir site için nereden başlayıp, işlemleri nereye kadar götürüyorsunuz? Tabii ki özel teknikleriniz vardır ancak hemen her siteye uyguladığınız genel geçer ritüelleri paylaşmanız çok sevindirir bizleri

İkinci sorum ise tek sayfa sitelere yaklaşımınız nedir? X konusunda tam anahtar kelime domain kullanarak, ufak tefek kazançlar bırakan tek sayfa bir site yaratmak hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim, @KOZBA; hocamın eğitimini bugün elden geçirdim. Kendisine de ayrıca teşekkür ediyorum.
arenpi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aramalarda bet sitelerine giden spam sorunu aylardır devam ediyor ne zaman çözülecek. google tam bir çöplüktü şimdi bet xxx sitelerinin çöplüğü oldu. arama yapıyorsun tıklıyon siteye taaa bet xxx sitesine gidiyor.
Canakkaledeyiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyla ilgili sorum şu; sitemiz için domain değiştirirken, SEO adına kayıp yaşamamak için dikkat etmemiz / yapmamız gereken şeyler nelerdir? Teşekkürler.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir önceki google güncellemede ne oldu,
Yapılacak olan güncellemeden beklentiniz nedir?

Selamlar
selimgezer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Backlink vb. almadan doğru içeriklerle 1. Sayfaya çıkmak mümkün mü ?
Bu soruların hepsine videoda yanıt vereceğiz, notlarımı aldım.