ilayda87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biz aldik kulladik. hicbir sekilde telefonda ozelliklerinde bir sknti falan yok. fakat herkesin yazdigi gibi 4 ay kullanim sureli geliyor cihaz. her ay size mesaj geliyor bu kadar sure sonra kapanacaktir diye. siz sure sonunda gecici olarak uzatabilirsiniz. yukarida ki arkadasin dedigi gibi 2-2-2.. seklinde oluyor. siz 12 aylik para da verseniz 2-2.. gidiyor. gecici kayit komple kapanabilir mi ? evet kapanabilir. 2 aylik sure verme durumu azalabilir/degisebilir mi? evet degisebilir. bunlar olursa cihaziniz pahali bir tablete donusmus olur. peki kalici kayit yapabilir miyim ? sadece 1 yillik yapabilirsiniz yil sonunda yine kayit belgeleri vs. istenebilir. peki almak istiyorum yine de ne yapmaliyim ? alacaksiniz 4 ay kendi suresi +4 ay da uzatip kullanip sonrasinda cihazi satacaksiniz. acikcasi en sagliksi bu. ama ben uzun vadeli istiyorum derseniz hic bulasmayin. cunku pek mumkun gorunmuyor.
Şuan lise 3e geçtim üniversiteye kadar kullanmayı planlıyorum dediğinize göre mümkün gözükmüyor fakat babamın pasaportu var ama yurtdışına 1 2 yıldır giriş çıkışı olmadı