Yaklaşık 8 senedir iddia oynuyorum yaşımın yetmediği yerde bile abilerime kupon yaptıran bi insandım.

Nesinede 6 binden fazla kuponum var (ekran görüntülerini paylaşabilirim)

bu gönderiyi okuyan arkadaşlar sadece size bi taktik vereceğim kesinlikle PARA İSTEMIYORUM.

öncelikle iddia şikedir bu iddiadan çokta kazandım çokta kaybettim
Örneğin psg bi maçta 6.0 önde giderken sıradaki gol ev sahibine veriyorlar çoğunluğa göre deplasmana arttırıyorlar siz bunlari yakalayıp yüksek orandan deplasmanın gölüne girmelisiniz.

Nesinede hergünün en çok iddia oynanan maclari yer aliyor
örneğin trabzon beşiktaş 77 bin kişi trabzona oynamış
maç 80 1.0 trabzon yeniyorsa son dakikalarda beraberliğe girin o maçı 0 a bağlıyorlar

ayriyetten son 5 6 maclari alt olan bi mac var diyelim
diğer günün maclarida psg barça vesaire olsun adam bu alt olan maça alt oynayıp yanına psg barca ekliyor ve o alt olan maç üst oluyor.

ERKEN GOL LANETİ
insanları üste çekmek için erken gol attırıyorlar
bazılarıda erken gol laneti kesin alttır diyerek gol olur olmaz alta giriyor ve üste ceviriyorlar busefer

insanlar en çok neye oynarsa o kaybediyor

devlet yatırım yapıyor gibi düsünün insanlara 1 mactan veriyor nasil olsa yarin geri alıcam deyip bi maç çıkartıyor misliyle alıyor.

abd gece maçları çok para dağıtır onları dikkate almanızı öneririm en çok şike dönen maç en çok parayi kazandirir süpriz oynuyorum denilen şeyin süpriz olmadığını anladıgınız zaman.

Insanlar garanti para kazanmak ister sende o garantiye inanmayıp imkansız görüneni deniceksin para kazanacaksın