DemirayBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
e-ticaret sektöründe satış yapan birisi olarak

öyle müşteriler var ki öyle iade sebepleri var ki öyle konularda muhabbetler oluyor ki

hele giyim sektöründe bana trilyon verseler girmeyeceğim bir sektör ki o iadelerin neler olduğunu görseniz şu karar size ilahi bir karar gibi gelir.

Milletin düğünü var düğüne katılacak eş dost internetten en pahalı en güzel elbiseyi seçiyor. Düğünde giyiyor. Ertesi gün olmadı beğenmedim gibi sebeplerle iade ediyor adam kazanmadığı gibi kargo ücretlerini de ödüyor. Paketlemesi vs kullandığı malzemeler sonrasında dükkan giderleri derken sırf milletin bu koşulsuz iade olayından kaç esnaf kaç insanın ekmek kapısı kapandı bir bilseniz nefret edersiniz insanlardan.

Demem o dur ki siz yapmıyorsunuz diye toplumun geri kalanında azınlık olmayan büyük bir çoğunluğu da kendiniz gibi iyi niyetli ve masum düşünmeyin.

Bu kulaklar dünyada sadece MSI'ya ait olan bir teknolojinin replika bu diyerek iade edilmeye çalışıldığını gördü.
Afedersiniz de gerdek de giyip gönderenler var Ahlak kalmamış maalesef millet de.

digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iyi mi kötü mü bilemedim. Çünkü keyfi iade hakkıyla oyuncak gibi oynayan karaktersizler bu sefer de iade kargosunu ödememek için ürüne hasar verip ürünün ayıplı olduğunu iddia ederler satıcıyı daha büyük zarara sokarlar. Çünkü ürünün ayıplı olmadığını ispat etme yükümlülüğü hala satıcı da ve bu pratikte mümkün değil.
Öyle bir durumda kargo tutanağı olması lazım. Ama çoğu zaman müşteri beyanına bakıyor e-pazaryerleri.