Hiç bir şey olmaz. Telefon kayıtları döküm olarak çıkıyor. Avukat olması da birşey değiştirmez isterse savcı isterse ağır ceza reisi olsun kaç yazar.
öyle de hocam şimdi 300-500 lira için de mahkemelerde sürünmeye değmez
İnşaat hukuku ile ilgili 3 aydır bir sözleşme yazdıramıyorum hocam. Araştırdım soruşturdum kimlerle kimlerle ne fiyatlara anlaştım ama yok. Maalesef, hazırladıkları sözleşmede hep bir açık oluyor. Revize istiyorum yapıyorlar sözde, yine bir açık buluyorum.
Parayı nakit aldıkları için çok da iplemiyorlar. Kendi işlerine gelen konularda her türlü ahkam keser, iş yaptırırlar. Garip vallahi.
İşini hakkıyla, namusuyla yapan avukatlara selam olsun. Lütfen inşaat hukukundan anlayan biri varsa beni bulsun.
sözleşmeler bile fayda etmiyorsa işiniz zor hocam
inşaat hukukçuları hocamıza yardımcı olalım lütfen.
Geçmiş olsun dostum, gücünü, bilgisini kötüye kullanana da ne denir bilemedim. Black hat avukat herhalde bu da
Kesinlikle anlaşmaları sözlü olarak değil yazılı olarak yapın bence de, çünkü karşı taraf kötü niyetli olmasa bile bazı şeyleri unutabiliyor veya yanlış hatırlayabiliyor ki, kötü niyet kısmına hiç girmiyorum
ya kötü niyetten olmadığını biliyorum. söylediğini anımsıyor ama aslında söylememiş.
avukat adama da yanlış hatırlıyorsun diyince başlıyor kelime cambazlığı