Bay_Keskin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tekrar merhaba yazdıklarım genele hitap ediyor. Sizin için yazmadım. Bekli siz para olarak ederini veriyorsunuz ama emin olun akşama kadar 6 kişi ile konuştum. Bir tanesini örnek vereyim. Sıfırdan ilan sitesi yazdırmak istiyor (Özel bir tasarım çizmemizi de istiyor) bütçesi 3000 TL

Diğer söylediklerinize gelince iş yazılımda değil karakterde bitiyor.

Ayrıca işverenler iş verirken bu adam evli mi çocuğu varmı gibi bunlara bakmıyor. Sorumluluk sahibi olan bir insan işinizi geçiktirmez. Bugüne kadar 300'ü aşkın sıfırdan proje kodladım hepsi büyük denecek projelerdi. Ama inanın benden kaynaklı hiç gecikmedi. Aksine söz verdiğim tarihten çok önce teslim ettiğim işler oldu.
Mesajınızı anladım ancak benim kendimi ifade etmemdeki amacım sizin de belirttiğiniz gibi her iş verenin/işi üstlenenin de aynı olmadığını belirtmekti.

Size sonuna kadar hak veriyorum ve çok iyi anlıyorum.
Evet sıfırdan ilan sitesi gibi özel bir proje için 3000 tl komik bir teklif. Bu paraya envatoda wordpress temaları satılıyor ve özel falan da değil.

İşte söylediğiniz gibi maalesef sadece olay iş yapmakla da bitmiyor. Bazıları egosuna yenilmiş ve burnu havada ilgisiz olabiliyor.
Ne kadar yetenekli olursa olsun böyle insanlara da katlanılamıyor. Hatta böyle bir karaktere sahip bir insanla zaten ücret almasa bile iş yaptırmam.

Konumuzun başına dönecek olursak hem yetenekli hem prensip sahibi iletişim becerisi yüksek ilgili bir geliştirici bulmak pek kolay olmuyor.

Mesajınız için de çok teşekkür ederim. İstemeden yanlış bir şey yazdıysam kusura bakmayın lütfen.