Aahhahaha

Kaç yıldır fest yapılıyor uyuşturucu mevzusunu ilk defa duyuyorum

Onun dışında alkol zaten olur. Ki bu gayet doğal? İsteyen içer isteyen içmez kardeşim, SA NA NE? Ensar'da tacize uğrayan erkek çocukları için bir şey dedin mi? Engelle beni hadi. Adama bak yasağı savunuyor resmen

İyi o zaman Ensar'daki skandal yüzünden tüm dini yurtları kapatalım

Siz zamanında eğlenememişsiniz böyle festivallerde, şimdi eğlenenleri de kıskanıyorsunuz başka açıklaması yok
Takılmayın ona, konuşur konuşur gider. şimdi bunu yazdım diye yine konuşacak bana. ben alıştım ona, ama dikkat edin hemen suç duyurusunda bulunur. suçsuz olduğunuz mahkemece belirlenirse de size gelip "ben uğraşmadım yoksa seni içeri tıktırırdım" der gider. hayatını öyle yaşıyor o.
Zilyon tane feste gittim. evet kötü olaylar oluyor mu oluyor? Esenyurt a gidin her gün olay var, Bağcılar'a gidin her gün olay var. her yerde her gün olay var. Bir ilçe nüfusunun bir araya geldiği yerde niye olay olmasın ya olacak tabi. binlerce farklı kafa gelmiş bir araya. Mecliste kavgalar çıkıyor ne yani meclisi mi kapatalım? Şarkıcıların neredeyse hepsi bir şeyler kullanıyor napalım müziği mi yasaklayalım? Akşam 7 de kına eğlencesinden dolayı müzik izni olan yere şikayet geliyor, konu alkol o bu değil ki. konu insanların eğlenmesini engellemek. bu insanların eğlenmesini nasıl engelleriz? bizim gibi ruhsuz mutsuz huzursuz yaşamalarını nasıl sağlarız onu düşünmek. Yoksa alkol vs. işin bahanesi.