İsteyen bu söylemime istediği kadar alınabilir. Dediğimin de arkasındayım. Arkadaş apartmanının %90'ının suriyeliler olduğunu ve daha önce böyle olaylar yaşanmadığını anlatmış. Dolayısıyla duyar kasmak adına ülkemin anasını ağlatan bumbumcuları savunacağınıza, arkadaşın konuda ne söylediğini detaylıca okumanızı ve hatta bir kez daha okumanızı tavsiye ederim.
Ben söylemimin her zaman arkasındayım. Suriyeliler ülkemden gitmeli. Gitmezse biz azınlık olacağız. Apartmanında daha önce hırsızlık olmamış, bumbumcular geldikten sonra başlamış ama siz diyorsunuz ki bumbumcular apartmanda olabilir, onları seviyorum ve laf söyletmem. Ayakkabıları çalanlar japon samurayları.
suriyelilerin gitmesini bende sizin gibi isterim zaten savunmuyorumda
yağmur yagsa suriyeli demekte hani çok çok sıkıyor. Evet gitmeliler katılıyorum ama ülkede artık bizim mayamızda olmayan bir özellik çıktı Irkçılık ben buna karşıyım.
Bu forumdada bazı konular sıklıkla suriyeli diye başlamasıda zaten konunun amacı gidilmek istenen yer orataya çıkarıyor.
Tepkim şuna bu ayakkabı sorunu suriye savaşından öncede vardı , ülkede
************** hırsızlık zaten cezaların caydırıcı olmamasından yıllardır var bugün olan bir olayı tamamen suriyeye bağlamak yanlış çok yanlış kusura bakmayın.
Konuda dediğim gibi apartmanda oturan insanların genelde kapı öneüne ayakkabı vb çöp mesela katmaması bence çok faydalı kimseyi rahatsız etmemiş oluruz.