uondev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun 5 sene sonra TL nin ne olacağı belli değil 5 sene sonra tazminatı o zamanki paraya göre vereceklerse beklenebilir ama bugünkü paraya göre vereceklerse beklemek hiç mantıklı değil çünkü bu hızla gidersek alacağınız tazminat aylık maaşa denk gelicek
Fahrettin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar.
Size sunacakları sözleşmeyi iyice inceleyin. Eğer karışık gelirse bir uzmana danışın. Hatta fırsatınız varsa mutlaka bir uzmana danışın. Kıdem tazminatı vs. alacaklarınız içinde hesaplamanızı ayrıca yapın sizin için uygunsa kabul edebilirsiniz. İş davaları çok uzun sürebilir. Paranızı erkenden almak mantıklı olacaktır. Ama en önemli kısım sözleşme küçük dokunuşlarla sizi hiçbir şeysiz ortada da bırakabilirler. Dikkatli olmak lazım.

Farklı bir açıdan bakmak isterseniz, sözleşmeyi sizin için biz hazırlayalım. Madem bu hakları vermek istiyorlar, içeriği tam olarak buna göre hazırlarız. Samimi iseler imzalarlar. İmza atmazlarsa işin içinde bir bit yeniği olabilir diyerek dava yoluna gidebilirsiniz. Karar sizin.

Eğer sözleşme hazırlama ya da inceleme konularında yardımcı olmamızı istiyorsanız imzamdaki konudan bize ulaşabilirsiniz. Kolay gelsin.
İyi forumlar
bycida adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim arkadaşada aynısı yaptılar onun tazminatına 30bin teklif etmişlerdi her ay 5bin yatırıyorlar ayrıca işsizlik maaşı alıyor
Avukat ile görüştüm teklifi kabul etme dedi ihtar süreci başlatacağız, teklif mantıksız geldi.