@hakancevik; hocam ürün onaylatma konusunda iyiyseniz özelden bu konuyu görüşebiliriz.

@cdermnx; hocam maalesef haklısınız.. ancak ben dahi ihtiyac halinde yabancı forumlardan temin ediyorum. Hindistan ve Pakistanlı elemanlar e-ticaretin her köşesinde varlar gerek banka hesapları ödeme yöntemleri ads gvoice gibi hesapları ne ararsan bulabiliyorsun.

@Woopie; hocam yaşadığım sorun klasik yanlış beyan.. siteyi bağlıyorum ürünlere onay alıyorum. Aynı siteyi klonluyor yada direk bağlayarak yeni hesap oluşturuyorum ancak yanlış beyanı geçemiyorum. Birçok yöntem denedim temsilcilerle telefon mail ile görüştüm ancak onlarda muzdarip bu durumdan sorunun tamamen yapay zeka ile alakalı olduğun belirtiyorşar…

Ben Amerika, Kanada ve Avustralya ya için akıllı reklamlar veriyorum. Birden çok websitem var aylık ortalama 2 adet onay almış GMC hesabı gerekiyor. Sadece hesap yani onay almış bir gmc hesabını alıyorum kendi sitemi bağlıyor feed yüklüyorum. Şuan için bu şekilde problemi aşıyorum ama önümü göremiyorum.