osawashere adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kanun , kural ?
mesela insan hayvana tecavüz eti diye uygulanan kural 400 lira para cezası, bunun gibi kurallardan mı bahsediyorsunuz ?
insanın insanı öldürüp sonra "namusuma laf etti" diyerek takipsizlik kararı aldığı bir kural dizisi mi ?
Köpeklerden izin almanıza gerek yok ki , bir arkadaşımız bahsetmiş ama ben de bahsedeyim.
Şehirde bulunan köpekleri kırsala taşıyıp onları beslediginiz taktirde o köpekler sizi yada ailenizi yada çevrenizdekileri ısırmaz.
Sürekli aynı şeyi öğretmeye çalışıyoruz ;
Bir canlı, aç, susuz, travmatik şekilde yaşıyorsa o canlı yaşamak için elinden geleni yapar.

Şimdi sizin nezninizde okuyan herkese soruyorum.
- Bu ülkede binlerce kadına ve çocuğa tecavüz ediliyor, gelin bir harita oluşturalım o insanları koruyalım dediniz mi ?
+ yok beni ilgilendirmez, kurallar var bu kurallar dahilinde cezalarını alırlar zaten mi dediniz ?
Eğer cevabınız alttaki gibi ise şu anda köpekleri uyutalım diye bir kural yok farkında mısınız ???

Umarım düşünce yapımı anlatabilmişimdir.
Hocam saçmaladığınız düşünüyorum. o kadar çok saçma yazılar yazmışsınız ki hepsine tek tek cevap vermeye erindim şimdi ben.
Keşke profil resminizdeki adam gibi düşünceye sahip olsanız. o herifi profil resminizden kaldırmanızı rica ediyorum. bu düşünceleriniz dr.house a saygısızlık olarak görüyorum
house duygusallıktan en uzak heriftir sizin yazdıklarınıza bakın mantıklı tek bir cümle yok

TasarimciGenc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Havritayı savunan birisi hayvan düşmanı, insanlık için ve doğa canlılar için tehlike saçan, psikolojik destek alması gereken kişidir. SOKAK HAYVANLARINI RAHAT BIRAKIN
1dk