Evet bugün bu sorunu inceleyeceğiz. Bir sitenin wordpress ile yapıldığını siteyi adres çubuğuna yazıp git dediğimde henüz açılırken anlayabiliyorum. Peki bu nasıl mümkün oluyor? Nasıl anlıyorum? Buna ister tecrübe deyin ister başka bir şey ama olay basit. Yabancıların flickering dediği şey ile belli oluyor, wordpress ile yapılmış sitelerde özellikle css ve js küçültmesi de yapıldıysa flickering denilen şey oluyor yani site açılırken böyle yazılar kayıyor gibi olup beyaz bir flash gibi parlamayla açılıyor. Bazıları bunu göremeyebilr ama beyniniz hisseder bir daha o siteyi açmak istemez. ha şimdi bu yazıların kayması html'de olmuyor mu oluyor ama parlama flashing flickering olayı wordpress'Te aşırı belli oluyor. Bu da kullanıcı deneyimini bana göre çok düşürüyor malesef.
çözüm için perfmatters kullanıyorsanız css ve js'leri ve en üstteki görselleri preload ile önceden çağıracaksınız. CSS ve JS kesinlikle combine etmeyeceksiniz. perfmatters yoksa preload yapabilen başka bir eklenti de bulabilirsiniz.