hocam bende cok severim köpekleri, inşallah güzel bi çözüm bulunur bu işe. Geçen sene 5 yaşında cocugumla top oynarken, top köpeklern oldugu yere gitti, cocukta oraya doğru kosunca, köpekler de tam yatıyordu ve tehdit algılayıp ayağa kalktılar ve havlayarak koşmaya başladılar. Bende hoşt deyince kaçtılar tabi ama ben olmasam eşimde cok korkar mesela, ne olurdu bilmiyorum. Bunları da göz önünde bulundurmak lazım.
hocam bakın ben ondan bahsettmiyorum tabiki de sokaklarda olmaları yanlış benim karşı çıktığım şey hayvanların uyutulması. toplanıp kısırlaştırsalar zaten o hayvanlar üreyemeyecek.
Hocam bu konuda düştüğümüz en büyük yanılgı köpeklerin doğal habitatların sokaklar olmasını sanmak.
Umarım bir gün duygusal dünyandan uyanırsın aramıza katılırsın şimdilik güle güle
Hocam nedensiz değil neden nedensiz olduğunu düşünüyorsunuz köpekler sorun yaratıyor insanlar sıkıntı çekiyor çocuklar ölüyor aileler çocuklarını belirli bölgelerde dışarı bile bırakamıyor. yapmayın hocam bunun neresi nedensiz
ya hocam allah aşkına bi yazdığını dönde kendin oku millet 3 yaşındaki kendi yeğenine kızına tecavüz ediyor insanlar ölüyor diye köpekleri uyutalım diyorsunuz köpeklerin uyutulması doğru değil ben sokakta kalsınlar insanlar nsaılsa besliyor demiyorum o köpekler toplanıp kısırlaştırılmalı diyorum zaten üreyemeyecek dolayısıyla belirli bir süre sonra kalmayacak diyorum uyutulması doğru değil diyorum