hocam öncelikle ben verdiğim verginin suriyeliye gitmesindense sokak köpeğine bakılmasını tercih ediyorum 3-5 milyon suriyeliye bu kadar sesini çıkarmayan toplum köpeklere bu kadar bağırması komik geliyor yani sokak köpeği terimini yurtdışında nasıl bitirdilerse büyük barınaklara toplayıp aynı şekilde burada da bitirebilirler bu kadar da kolay işlerine geldi mi her şeyi dizginlemeyi her şeyi kontrol etmesini biliyorlar gereksiz onlarca konumda yüzlerce insan çalışıyor burada tartışılacak bir konu yok bunun tek sorumlusu köpek bakıcam diye alıp sokağa salan "İT" lerdir. anneleri babaları da onları doğurduktan sonra ben bakamıyorum diyip sokağa salsa hoş mu olurdu? Din ile alakası olan bir konu değil benim dinimde bu konu ile alakalı değil inancı karıştırmanın lüzumu da yok
öncelikle o hayvanların kesilmesini de desteklediğimi söylemedim ki ben sokak köpeklerinin nedensiz yere uyutulmasından bahsediyorum.
hocam bende cok severim köpekleri, inşallah güzel bi çözüm bulunur bu işe. Geçen sene 5 yaşında cocugumla top oynarken, top köpeklern oldugu yere gitti, cocukta oraya doğru kosunca, köpekler de tam yatıyordu ve tehdit algılayıp ayağa kalktılar ve havlayarak koşmaya başladılar. Bende hoşt deyince kaçtılar tabi ama ben olmasam eşimde cok korkar mesela, ne olurdu bilmiyorum. Bunları da göz önünde bulundurmak lazım.