Merhabalar benim bir sorum olacak. 8 yıldır aynı şirkette çalışmaktayım. Son 3 yıldır ise aynı şirketin E-Ticaret biriminde çalışmaktayım. E-Ticaret birimi küçülmeye gidip 8 kişiyi işten çıkartıp tüm yükü üzerime bindirdi lakin buna rağmen herhangi bir zam ve maaşımda bir oynama olmadı. Şuanda E-Ticaret biriminde devam etmekteyim lakin aynı zamanda bir çok işi (depo işleri) yapmaktayım. Patronum E-Ticaretin istediği gibi olmasını istiyor sipariş durumu vs. lakin bu bu şartlarda münkün değil. Ben kendi isteğimle çıkmak istiyorum lakin arkamda 8 yıllık bir hak bırakmak istemiyorum.
Şuanda çoğu yerde olan haksızlıkları yaşıyorum
1. Hesaba Sigortaya Asgari Ücret gösterilip maaşın geri kalanını elden alıyorum.
2. 8 Yıllık çalışanım ve 5 Yıldan sonra 20 gün izin hakkım olmasına rağmen 14 Gün izin hakkı veriliyor.
3- Çalışma şartları çalışılan ortam ve semt çok kötü bir yerde.
Bu durumda ne yapabilirim nasıl ilerleyebilirim konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi?
İddia ettiğiniz durumları kanıtlayacak aynı işte çalışan veya daha önce çalışmış olan 2 şahit bulabilirseniz, önce iş verene tazminat talebinizi iletin olumsuz yaklaşır ise. Alanında uzman bir avukat ile görüşün bütün süreci o takip edecektir.