oezpirinc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam pardonda uyutulmanın neresi insancıl? eli hiçbir iş tutmayan sadece eleştiren cahilleri uyutmak daha mantıklı köpekleri uyutmaktan surilere baktıkları paralar yerine barınak kurup köpek kedileri toplayabilirlerdi
Hocam Türkiye'de sokaklarda milyonlarca köpek var 1 yılda köpekler sebebiyle kaç insan yaşamını yitirdi biliyormusunuz? yaşamını yitirenlerin çoğu çocuk
kaç insan ciddi yaralar aldı biliyormusunuz?

Milyonlarca köpekleri barınağa almanın maliyetini biliyormusunuz? geçen gün izmir büyükşehir belediyesi köpekler için barınak yapmıştı barınağa sığan köpek sayısı bölü maliyet ve türkiyede milyonlarca sokakta olan köpeği hesaplayınca ortaya nasıl bir fiyat çıkıyor aklınız almaz.
ayrıca 10 tane köpekten 9 tanesini kısırlaştır 1 tanesini kaçır o 1 tanesi 5-10 tane üreme gerçekleştirir.
yani hocam sen barınağa toplasanda toplamasanda uyutma şart.

dll adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uyutulmasına bende karşıyım tabi ki. Ama o kadar köpeği baırnakta tutmak ve beslemek, kontrol etmek mümkün mü bilemiyorum. O konuda bir şey diyemicem.
Mümkün değil imkansız bu bir çözüm değil.

oezpirinc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam barınağa falan alınmasında bir sakınca yok zaten ben de bunu destekliyorum sadece desteklemediğim kısım uyutulmaları kimse bir başka canlının ne zaman yaşamının sona ermesi gerektiğine karar veremez.
verebilir hocam neden vermesin. ki veriyor da sanırsam müslümansınız sizin daha iyi bilmeniz gerekir