O kadar dava varki sırada size gelmez içiniz rahat olsun şimdi savcılıkta soruşturma açılır dava dosyanız açılır ama sizin dediğiniz gibiyse durumm 5-6 aya kapatabilirseniz davanin ilk duruşması görünene kadar o borcu kapatmış olursunuz. Çok mı sıkıntıya geldiniz ? Arkadaşımda maddi durumun yoktu hastaydım normalde kimseden borç almam kendisinden rica ettim anlayışla karşıladım bana şu gün veya bugün ödeyeceksin demedim elinde olduğunda verirsin ufak ufak dedi bende kabul ettim alırken zaten banaka açıklamasınds borç yazdı bende elime geldikçe attım buda kendisine ait ibana attığım ödemeler. Herhangi bir ************** yok kendisi bilerek verdi parayı açıklamada zaten borç yazıyor bende gönderirken boç geri ödeme olduğunu yazdım sanırım kendisini haklı gösterip alacağından fazla bir tutar beklentisine giriyor kendisinden borç aldığımada arkadaş olarak inandığımada çok pişmanım tarzı açıklamalar yapın.
Ortada ************** yok dava açmış

Dava süresi gelene kadar çoktan biter o borç
Hocam davaya bile dönüşmez savcılıktan döner o adım gibi eminim. Gitsin doğrularla kanıtlarla ifade versin bitti gitti. Suç yok ortada ki dava olsun. Rahat etsin arkadaş borcunu da odeyebildigi şekilde ödesin uzatmadan.