ya adamlar bizi 30 - 40 bin dolandırdı 50 kişi şikayet ettik savcılık takipsizlik verdi

hiçbir şey olmaz.
Siz ödeme yaptığınızı ifadeniz alındığında belirtin, düzenli gelirim oldukça ödeme yapıyorum. Dolandırmadım diye de ifadenizi verin. hiçbir şey olmaz bu kadar da net konuşuyorum.
ilamsız icra takibi başlatır en fazla ona da itiraz edebiliyorsunuz
söylediğiniz gibi eğer ki ödeme yapıyorsanız *********** olmuyorsunuz hiç ödeme göndermeyip işte şu gün şu gün vs diyip oyalasanız bile *********** olmuş olmuyorsunuz o yüzden *********** vs sürecin ilerleyeceğini düşünmüyorum
dava açılana kadar borcunuz biter merak etmeyin atmaya devam edin anlaştığınız şekilde
HİÇ birşey çıkmaz için rahat olsun
ben burada bırı ıcın delıllerıyle dekontlarıyla vede benım gıbı dolandırılan 3 kısınınde dekont delıllerıyle bırlıkte dava actım
15 gun sonra kağıt geldı sorusturulmasına gerek yoktur kısıler arası tıcarı anlasmazlıktır yazıyordu
Hocalarım inşallah dediğiniz gibi olur şu ülkede neler neler dönüyor da tek biri hak ettiğini almıyor ben bu olay için ceza alırsam mahvolurum

Aslında yaptığım ufak tefek işlerle daha fazla ödeme de yapma şansım var ama bir yandan sırtıma aileye bakma yükü var, adama bunu anlattım okey verdi elime geçtikçe geri ödeme yaptım en yakın çevremden nasıl bu kadar merhametsizlik olabiliyor anlamıyorum sadece borcumu alamadım dese tamamdır eyvallah