Bundan 6 ay kadar önce çalıştığım yerde işten ayrılmak zorunda kaldım sağlık durumum nedeniyle, o sıralar borcum olan bir arkadaşım vardı 2-3 ay önce durumu izah etmiştim "Aileme de ben bakıyorum başka borçlarım da var uygun olursa artık toplu değil de elime geçtikçe 200 500 arası ileteceğim" demiştim kabul etmişti, şu zamana kadar elime geçtikçe mutlaka veriyordum ayda 1000 TL 1500 TL borç ödediğim oluyordu fakat ortak bir arkadaşımızdan savcılığa beni doIandırdı diye şikayet ettiğini öğrendim, oysa zamanında karşılıksız 500 liralar 1000 liralar çok elden nakit vermiştim böyle bir şey yapması zoruma gitti ama sağlık olsun. Şu anda süreç nasıl ilerler acaba, kendisine hiçbir türlü ulaşamıyorum sicilim tertemiz bir yandan eve bakmaya bir yandan banka ve elden borçları ödemeye çalışıyordum bu olay beni şok etti süreç nasıl ilerler bilemiyorum
HİÇ birşey çıkmaz için rahat olsun
ben burada bırı ıcın delıllerıyle dekontlarıyla vede benım gıbı dolandırılan 3 kısınınde dekont delıllerıyle bırlıkte dosya halınde screenlerle görusmelerle bırlıkte hıc bır eksık olmadan dava actım
15 gun sonra kağıt geldı sorusturulmasına gerek yoktur kısıler arası tıcarı anlasmazlıktır yazıyordu