Şimdi böyle yapan konuşan gurbetçilere bitiyorum gerçekten neden böyle yaptıklarınıda biliyorum biz 8 kişilik bir aileyiz ben hariç annem babam 5 kardeşim yurtdışında doğdu yaşadı ve halen yaşıyorlar ben ise zamanında burda doğdum için tercihlerim burda kalmak oldu kendimce sebeplerim vardı ticaret ve işlerim için bugün 32 yaşındayım bu kararı bu şekilde aldığıma bugünün şartları ile malesef pişmanlık derecesine geliyorum , gurbette yaşayanların çoğunun türkiye cennet sakın yurtdışına çıkmayın sebeblerinden birtanesi orda olan sosyal hayatın türkiyede olan kadar olmaması bizler alışığız akşam çıkıp dolaşmaya bir cafeye oturmaya alışveriş yapmaya çoğu avrupa ülkesinde akşam 18:00 dan sonra hayat duruyor bizim ülkenin gurbetçileri bu duruma malesef yıllardır alışamadılar orda büyük bir gizli ırkçılık var onu kimseye söyleyemiyorlar ve bu söyleyenlerin çoğuda pek düzgün işlerde çalışamayan insanlar bunların toplamında da o dillere desten türkiye cennet cennet söylemleri çıkıyor

kıssadan hisse rahatlık alanında istediklerini yapamadıkları için türkiye onlar için Lunapark konumunda bunu kimse inkar etmesin 6 kişilik aileden bir ben yaşamadım kardeşilerim annem babam hepsi yaşadı neyin ne olduğunu iyi biliyorum ve bu yüzden hiç hakkınız yok gurtbeçiler türkiyenin yok ekonomisiymiş cennetiymiş bunlara siz karışmayın vatandaşlarıda kışkırtmayın....