onrgrgn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bi çalışanı başka bir şehire transfer etmeye çalışılıyorsa maaş x3 olmalı
zaten halihazırda İzmir'de yaşıyor olsam bana çok uygun bu durum. Onları da anlıyorum. Kendi şehrinden de bulabilir çalışacak birilerini.

AldagBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yol parasını karşılarlarsa izban güzergahında bir uzakta olsa bir yerde oturmanız anca kurtarır.
8bin tl ile çok masraf olacağını zannetmiyorum yolun. Asıl sorun kira fiyatları

surikata adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
rahat rahat yeter ulaşım sorunu yaşamazsın 1+1 yada 2+1 bir ev tutarsın prim cebinde kalır
Büyük ihtimalle 2+1 tutup 2.yi alırım

kumanya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hangi Semtte firma bunu size teklif ediyorsa daha tatminkar bir maaş vermeli ama siz teklif etmeyi düşünüyorsanız ofisin hangi semtte olacağını söylerseniz net bişeyler çıkar 3 bin kira verseni bile minimum 3 kişi oturmanız gerekir ki ev maliyetin düşsün
3bin kira versem diğer harcamalarıma 5bin yetmez mi?

nasirjones adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anladım, Allah kolaylık versin. Destek ekibindeyseniz ve borsa yeniyse bu maaş normal. Zamanla bütçeler, yatırımlar, müşteriler arttırkça maaşınız da kademeli olarak artacaksa ideal duruyor. Tabi ki Türkiye şartlarında üst düzey bir maaş değil ama tohum aşamasındaki bir girişim için iyi.
Pozisyon değişiklikleri şirket içerisinden olacağı için temelden başlatıp eğitim verecekler. İlerleyen aşamada ürün müdürü olmam demek CV'm için çok iyi olacabilir

AldagBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.izban.com.tr/FiyatTarifesi.html Selçuk giriş aliağa çıkış 135 KM toplam git gel 50TL masrafınız olur en uzun mesafede, yol masraflarını karşılama durumlar varsa ve sizin gibi istanbuldan izmire gitmeyi düşünen var ise 2 3 kişi ortak evde yaşayarak geçinirsiniz rahat bir şekilde.
İstanbul'a göre daha ucuz yani anladığım kadarıyla