Hocam inanın sadece bu değil o kadar ilginç mesajlar ve tepkiler alıyorum ki...
Artık sabır da kalmadı çünkü bu tür bir mesajı atan arkadaşa gördüğüm kadarıyla anlatsam da fayda yok, direkt geçiyorum hizmet için sırf revize edilecek bağlantılar yüzünden 6-7 gündür bekleyen arkadaşlarım var hizmetin zorluğunu anlamış olacaklar ki 3-4 günde bir "Durumumuz nedir?" diye sordular güzelce anlattım "Teşekkürler" mesajını aldım işe devam ettim, bu adamlara vakit ayırmak beni memnun eder ama baştaki türden insanlara ne anlatsam nafile
Elbet doğrudur hocam biz de yaptığımız işlerde bugüne kadar o kadar çok saçma talep ve çıkışlarla karşılaşıyoruz ki anlatsak film izler gibi dinlersiniz.
Bunun için iş sürecinin neden uzadığına ve nasıl emek verildiğine dair bir metin oluşturup o metni txt dosyasında tutun bu tür durumlarda anlatmak yazmak yerine direkt copy paste yapın. Metin öyle bir metin olsun ki müşterinin aklındaki tüm soruları alıp götürsün. Size sadece teşekkürler demek zorunda kalsın

pratik çözümler büyük zamanlar ve kolaylıklar sağlar. Ticaretinizde başarılar dilerim hocam.