onurcanhare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kendinizi kasmayın hocam minicik bir çürük kocaman bünyeyi sarsamaz derin nefes alın verin unutun yahu nokta kadar şey hayattan bağlantınızı kesmesin aprsnax ve antibiyotik aldıysanız kesmemesi imkansız (bilimsel bişey) kocaman dikişler vardı anestezi etkisi geçti kan içindeyken ağzım bu ikili tüm ağrımı aldı. İmplant sonrası ağrıdan bayılcak gibiydim ikisini bir aldım 30 dakika sonra hiçbirşey kalmadı. Kendinizi ağrıya fokuslarsanız emin olun o ağrı geçmiyor ama şimdi aldım ağrı kesici ve antibiyotiği geçmemesi imkansız derseniz çok rahat şekilde geçiyor ağrınız 😊
Başka şeylere odaklanmaya çalışıyorum, yatayım diyorum, video film falan izliyorum yok. Antibiyotik zaten ağrıya gram etki etmiyor. Dexday denilen ilacı içiyorum işte o da 2-3 saatlik kesiyor sonrasında ağrı tam gaz devam. Sanırım hava falan alıyor. Tam bir şeye dalmışım unutmuş gibi oluyorum bir anda gözden yaş akıtacak kadar sağlam bir ağrı vuruyor. Bela bir durum inşallah iltihap geçmiştir de tedaviye yarın başlarlar. Tek temennim bu.