mucahitergul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam eczaneye gidebiliyorsan diş acile git iğne vurdur. Doktor tedavi öncesi vurulan uyuşturucudan vuruyor acil durumlarda. Kendisinin çekmez ama iğne yapıp çenenizi uyuşturabilir. Sonra gider yatarsınız. Uyanınca tekrar ağrı kesici alıp özel bir kliniğe gidip işinizi görürsünüz. İnanın çektiğinize değen bir ağrı değil.

Ayrıca Dexfort, arveles, dexday falan hepsi aynı şey bilginiz olsun. İsmin altındaki etken maddelere bakarsanız anlarsınız. 75 mg dan sonra beyin kanaması gibi riskler ortaya çıkarabileceğini söylemişti mümessil bir arkadaşım. Ayrıca kronik bir rahatsızlığınız varsa oda ayrı bir olay. 8 saatte bir 25 mg şeklinde öneriliyor. Gün hesabı değil de saat hesabından ilerleyin. Şahsen 24 saatte 100mg olarak kullandım bir sorun olmadı bende ama size garanti veremem tabi

Ataşehir e geçebilirseniz. https://sehristanbuldis.com/ i öneririm. +90 552 741 40 00 net fiyat veremezler görmeden ama iletişime geçip fiyat sorabilirsiniz. İlk muayne ve röntgen ücretsiz olması gerekiyor. Devlette çekilecek denilen aşırı iltihaplı 3 kanal azı dişimi 3 seansta 1.250 ye yaptırmıştım yıl başında. İlk seans 45dk iltihap boşalt temizle tekrar boşalt diye geçti ve ağrı tamamen kesildi. Sonrasıda iltihap tamamen kuruyuncaya kadar temizlik ve antibiyotik ile geçti.
Teşekkürler hocam yanıtınız için, eczane için birazdan yola çıkacağım. Dexfort'u denemedim ama Arveles baş ağrısında bire bir oluyor, diş için hiç denemedim. 5dk önce falan içtim ikinci dexday'i de, aşağı yukarı 6 saatte 100mg oldu ama bir şey olmayacağını umuyorum. Araba ayarlayabilirsem uğrayacağım hocam teşekkürler.