Ya tabiki ama Bu kadar tepki saçma geldi tamam eyvllah Ama kulüp sabah 6 kadar açık yoruluyorsun gec uyanıyorsun anca yıka falan Kurumadı 1 tane kiyafetlede idare etmek zor herşeyi işte
Kardeşim elinde mi yıkıyorsun? Uyanında yıkarsam elbette kurumaz. Uyumadan yıkayacaksın. Uyuyacaksan kıyafetlerin kuruyacağı yetişeceği saatte kalkacaksın. Sana işin ile ilgili kıyafet emanet edilmiş. Yarın çalışmak istiyorsan önce kıyafwti yıkar sonra yatarsın. Sadece sen yorlmuyorsun. Ben de senelerce gece çalıştım.
Uykudan önce yapman gerekenler vardır. Bunları yapıp yapmamak kendi tercihindir.
Sen patrona diyorsun ki ben yaz günü kıyafetleri yıkayıp kurutacak kadar bu işyerine kıymet vermiyorum, çalışmamı istiyorsanız bana kıyafet ayarlayın. Kendi yaptığın hatanın ne olduğunu farkedememişsin hala. O yüzden patronun tepkisi sana garip geliyor.
Kız arkadaşına, dostuna, işine, eğitimine uykudan fazla kıymet ver. Sorumluluklarının farkına var ve yerine getir. Sen aorumluluğunu yerine getirmeyince birileri seni idare edebilir. Ama profesyonel çalışma hayatında sorumluluğunu yerine getirmeyen adam şutlarlar. Askerliğini yapmadığını düşünüyorum. Askerliğimi karsta yaptım. Karsın soğuğunda kamuflajlar kurumazdı. Yıkadığımız geceler kamuflajı kurutmak için kalorifer peteği kapmaya çalışırdık. Çol dikkat ederdik kamuflaj düşmesin kalorifer üzerinden diye sürekli uyamıp önünü arkasını çevirirdik. Çünkü o kamuflaj kurumazsa kars sabahında -20 derecede ıslak ıslak giydirirlerdi.
Sorumluluğuna sahip çıkmamışsın. Ben sorumluluğuma sahip çıkmadım diye patrona mesaj atmışsın. Ve patron da mesajla yanıt vermiş.
Burada patrona sallayanları dikkate alırsan daha kötü duruma düşersin. Bu sana bir ders. O kulüp senin için geçici bir iş. Bir gün kaybetmekten çok üzüleceğin bir işte böyle hata yapma diye sana tecrübe olmuş. Uyku tatlıdır. Ama yapman gerekenleri yapmadan uyuma.