thegodfather55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Patron patronluk yapmamış kardeşim gece gece işten çıkarmak nedir birkere işe başlayınca yüz yüze demesini biliyorsunuz bir kere instagramdan kovması da ayrı bir ironi böyle insanlar kendini İstanbul'un sefiri zannediyor en çok da ona tutuluyorum.
Kardeşim gençlere böyle saçma beklemtiler aşılamayın yoksa hayatları boyu başarısızlıklarının nedeni olursunuz.
Arkadaş yoruldum o yüzden kıyafetimi yıkayıp kurutamadım diyor. Ne demek yoruldum bu ülkenin %90 ı yoruluyor. Sorumluluğunu yerine getirmemiş uyuöayı tercihe etmiş bir adamı savunuyorsunuz

Bu ülkede saçma bir gariban destekleme huyu var. Konu patron olunca, ev sahibi olunca, esnaf olunca sorgusuz sualsiz işçiden kiracıdan müşteriden yana tabır alanlar var. Bu saçmalıktır. 20 dakika eksik uuyuyup iş elbisesini hazırlamayan adamı savunuyorsunuz. 10 dakikada çamaşırı makineye koyarsın.saatini kurar yatarsın. 2 saat sonra 5 dakikalığına uyanıp kurusun diye asarsın tekrar yatarsın. Bunu yapmayan işçi haklı ptron patronluk yapmıypr diyorsunuz.

Patron patronluk yapmamış ne demek? Patronluk yapmak ay başında maaşı eksiksiz ödeyip sigortayı yatırmaktır. Patron baba değildir abi değildir dost değildir. Patron iş yerinde kuralları koyar beğenen çalışır beğenmeyen çalışmaz. Patron işçiyi ister görüşerek işe alır ister görüşmeden işe alır. Patron işçiyi ister görüşerek işten çıkarır ister görüşmeden.

Parron sevgilisi değildir işçinin aralatındaki ilişki yüz yüze oşmak zprunda değildir. Bu ülkede büyük patronu ile bir kere bile merhabalaşmadan işe giren çalışan emekli olan insanlar var. İşçi patronuna mesajla kıyafetim yok bana kıyafet ayarlayın diyorsaa işten de mesajla çukarılır.

Bir doktor başhekimi arayıp çok çalışıyorum önlüklerimi yıkadım kurumadılar, işten kaçmıyorım yanlış anlamayın bir önlük ayarlarsanız gelip çalışabilirim diyebilir mi?

İş kıyafeti diye verilen şey bir pantolon bir gömlektir. Yaz günü 1 saatte yıkanır 1 saatte kurur. Bunu beceremeyen önemsemeyen adam o işi geröekten istemiyordur.