ixakblt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Netgsm 4. Operator olacak diye haber gördüm bir süre önce ve o günden beri kişisel kullanıma açılmasını bekliyorum hat almak için mevcut operatörlerden illallah ettim konu hakkında bilgisi olan var mı temini de olsa bir tarih fikri olan varsa yazarsa sevinirim iyi geceler
ixakblt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@VolkanDobriceli; hocam siz yetkili bir abiye benziyorsunuz 😂 var mı yakın zamanda bir müjde?

Merhaba,

Şuna emin olabilirsiniz sizlerden daha çok ben heycanla bekliyorum Haberler doğru fakat kaçırılan bir nokta var haberlerde 4. Operator geliyor geldi x tarihte çıkıcak gibi ifadeler kullanıldı evet oda doğruydu fakat hangi hizmet ile başlıyor ?

1 : Makineler arası iletişim hattı araç takip gibi.... ( sizin anlıcanız dilde yazıyorum ) şuan satışı yapılıyor firmalara Konu Linki : Netgsm M2M Data Paketleri
2 : Data hattı tablet , pos cihazı vb... cihazlarda kullanılan Henüz satışı başlamadı
3 : Cep telefonlarında kullanabilicemiz fiziksel ve e sim olarak Henüz satışı başlamadı

Ben dahi büyük bir sabırsızlık ile satışa çıkmasını bekliyoruz bu proje haberlerde netgsm ile tanıtılsa bile şuan netgsm den hizmet alan kişiler netgsm nasıl destek ve hizmet verdiğiniz çok iyi bilirler
fakat Gsm tarafı çok farklı şirket sorun yaşamak istemiyor doğru ve emin adımlar ile ilerlemek istiyor ondan dolayı gsm tarafında farklı bir ekip var herşey bir çok testen geçiyor sorun yaşamamak için

Umarım sorularınızı cevaplandırmışımdır iyi forumlar