HveH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şahıs şirketi kurmak hiç zor değil birgunde vergi levhani alıyorsun. Önemli olan satacağın ürünü ve platformları seçmen. Etsy tavsiye ederim ve yurtdisi ticaret daha çok faydalı gibi. Etsy den en çok giden ürünleri tespit edip ufak ufak üreterek değişik farklı modelleri satış yapabilirsin. Bende araştırıyorum bahsettiğim sitedeki ürünleri, kargolama olaylarını. Açıkçası kendim üretip Turkiyede 3-4k ya sattığım ürünler etsy de 10-20 bin dolara çok rahat satılıyor. Al-sat işine girme sakın hocam çorap sat kendi üretimin olsun.
Hocam öncelikle cevabınız için teşekkür ediyorum. satacağım ürün konuda da belirttiğim gibi kıyafet ve ayakkabı şeklinde düşünüyorum ve dediğiniz gibi üretim önemli bende üreterek satmayı düşünüyorum al sat çok daha fazla maliyetli oluyor fakat bunu pazar yerlerinde değil kendi açtığım websitesinde yapmak istiyorum fakat malum devletimiz her şey için vergi belge vs. istiyor bunu bugün belgeler olmadan başlarsam ileride başım ağrımasın istiyorum işe kitabına uygun başlamak istiyorum zaten beklentim uzun vaade de kısa vaade için bir kâr beklentim yok ve seçeceğim ürün konusunda da etsyden bakma fikri içinde teşekkür ederim tekrardan