Merhabalar,

Öncelikle biraz kendimden bahsedeyim 18 yaşındayım günümün %80ini PC başında araştırma yaparak geçiriyorum başlangıç düzey bir kaç programlama ve yazılım dili biliyorum, R10'a yeni katıldım ve biraz foruma baktığım zaman çoğu kişinin yasal e-ticaret yaptığını görüyorum ( yasaldan kastım şirket kurarak vergi vererek vs. ) bende e-ticaret ile ilgileniyorum fakat işin yasal kısmıyla daha önce hiç yapmadım daha çok yabancılara hesap alışverişi gündelik işler vs. yaparak para kazanıyorum. Fakat farklı işlere de girişmek istiyorum ve R10'dada biraz zaman geçirince e-ticaret yapmaya karar verdim. Fakat yasal e-ticareti nasıl yapacağım konusunda çok bir bilgi birikimim yok ve sizlere danışmak istedim biraz fikir sahibi olmama yardım edecek kişilere teşekkür ediyorum çok fazla sıkmadan elimde olan şeyleri aşağıda belirteyim.

Sermayem var mı? : Evet var 100 bin TL'ye kadar bütçem var
Kısa vaade de kâr beklentim var mı? : Hayır yok gerekirse 3-5 ay hiç satış yapmadan veya bir kâr yapmadan çalışabilirim
Satış yapmak istediğim ürün kategorisi? : Kıyafet ve ayakkabı üzerine bir düşüncem var
3. Parti marketlerimi kendi websitemimi kurmak istiyorum? : Kendi websitemi kurmak istiyorum

Elimdeki şeyleri ve yapmak istediklerimi az ve öz şekilde açıkladım.

Sormak istediğim ben bu işe nasıl başlayabilirim e-ticarete başlamak için hangi kurumlara başvurmam gerekiyor biraz araştırdığım kadarı ile şirket kurmam gerekiyor ( Şahıs vs. ) fatura kesmem gerekiyor fakat bu konularda bilgim yok nasıl yaparım kimlerle çalışırım tarzında

göndereceğiniz bir video linki bile yardımcı olur konuyu yanlış yere açtıysam ve sizi sıktıysam kusura bakmayın özür diler. göndereceğiniz her cevap için teşekkür ederim