hocam ben yeniyim ama bu sizin istediğiniz basit bişey bot kısmında bunu söyleseniz uygun ücrete yazarlar diye düşünüyorum.
Bot yazma seviyesinde olsam seve seve yazardım.
konu çın en iyi teklif verene yaptırın ama bunun için küçük rakam ödersiniz diye düşünüyorum.
Öncelikle bu olayda motivasyon kolay kırılıyor maalesef
çünkü herkese göre uygun birşey olduğunu düşünmüyorum.
Benim bir arkadaşım var kod yazamıyor sıkılıyor diye blendere geçti mesela
Oynatma listelerini izliyorum adamlar 100 bin izlenmeyle başlıyor düştükçe düşüyor.
İngilizce önemli gerçekten. Hem sistemi anlarken hem kod yazarken tüm komutlar ingilizce olduğu için daha rahat ettiriyor. Yabancı kaynakları izliyorum. Çalışırken sadece izlemiyorum ekranı 2 ye bölüp aynı anda işlemleri yapıp yanlarına çok sağlam not düşüyorum. Daha sonra geri dönüp notları okuyorum.
Anaconda jupyter ile çalışıyorum.
Udemydeki ingilizce en çok satan Python derslerini aldım.
Onun öncesinde freecodecamp ve python simplifed gibi kanalları takipe diyorum. 2-3 tane sağlam ebookum var. Size de atabilirim.
Mesela diyelim 50 konumu var onu birçok kanaldan baştan izleyin. Çünkü bazen bilgi kaçabiliyor. Bir anlamadığın yeri başkası anlatıyor. Türkçe ile başlarsınız 7-8 oynatma listesi ekleyin genelde 20 saat videolar hazırlayan kanallar var yakınkampüs gibi, -78 ayrı kanallardan aynı konuları izleyin şöyle 1 ay ayırın. Altyapı güçlensin. Sonra ybancı kanallara bakarsınız.
Aynı şeyleri gördükçe zaten artık kapıyorsun.
Belli bir birikim edinince artık bot yzacaksan selenyum veya beautiful soupa yönelirsin
site yapacaksan djangouya yönelirsin.
Bu iş detaylı python basit diyen neye göre basit diyor bilmiyorum