Merhabalar, bilenler bilir forumda lisans ve account satışı yapıyorum. Site veya başka bir şey yok forum içi ve dışı tüm müşterilet R10 konumdan gelmekte. Öncelikle premium üyeliğim olmadan ve hiç reklam yapmadan yani konumu üste çıkartmadan dahi bir aydan kısa sürede +75 başarılı satış yaptım. Her üründen %90-200 arası kar elde ederek. Ve bu işte tek yaptığım şey konu açmak oldu, ne reklamla ne de konu üste çıkarmakla uğraşmadım. Bir premium üyeliğim olsaydı da konuyu üste çıkarsaydım kim bilir neler olurdu..

Satış konum şu: https://www.r10.net/account-lisans-i...-127881-a.html

Sattığım ürünler;
  • Windows Lisansları
  • Office Lisansları
  • İsme Özel Office 365 Hesabı
  • EDU Mail
  • Kanva ve Duolingo Öğrenci Öğretmen Hesapları
Ürünlerden %90-200 arasında kar elde ediyorum ve sistem tamamen dropshipping mantığıyla ilerliyor. Yani müşteriden ürünün ücretini aldıktan sonra, tamamen Türk tedarikçimden ürünü temin ediyorum ve müşterime ulaştırıyorum. Bu sayede 0 yatırım ile harika bir fırsat tabi ki özel tedarikçim sayesinde.

Konumu devrettiğim kişiye şunları vereceğim;
  • Konunun şahsın R10 hesabına devri
  • Konu tasarımı PSD dosyaları
  • Tedarikçi listem (hepsi Türk)
  • Sabit müşterilerimin listesi
  • Satış ve pazarlama hakkında bazı taktikler
  • Kanva Öğrenci Hesabı
  • Duolingo Öğretmen Hesabı

NE KONUYU ÜSTE ÇIKARTARAK NE DE REKLAM VEREREK 1 AYDAN KISA SÜRE İÇERİSİNDE ÇOK GÜZEL PARALAR KAZANDIM.
    Maalesef acil bir ihtiyacımdan ötürü aylık karımın neredeyse yarı fiyatına konuyu devrediyorum. Alan kişinin herhangi bir para koymasına vs gerek yok. Zaten sürekli müşteri geliyor ve dropshipping mantığı olduğundan yatırım gerekmiyor.
Konu için istediğim fiyat 550 TL. Ufak bir pazarlık tabi ki sünnettir. Her türlü sorunuzu profilimdeki Whatsapp numarasından iletişime geçerek sorabilirsiniz.