Site adresi: https://www.enerjitaslari.com/
Sitenin aylık getirisi: -
Sitenin açılış tarihi: Haziran 2022
DA / PA Değerleri: DA5 / PA36
Kategori, sitenin içeriği nedir: Doğal ve Enerji veren Şifalı taşlar üzerine açıklayıcı ve heyecan uyandırıcı bilgiler.
Günlük hit sayısı: 5
Ziyaretçi kaynağı: %90 google - %10 facebook
Domainin Yaşı: 120 Günlük
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik ile birlikte satılık.
Hosting dahil midir: Hayır (İstenirse uygun bir ücret karşılığında hosting'de temin edilir.)
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Yok
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Wordpress
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Hemen Al Fiyatı: 2999₺
Açık Artırma Başlangıç Fiyatı: 1₺
Minimum Artış Fiyatı: 50₺
Açık Bitiş : Son Teklif + 48 Saat

Arkadaşlar siteyi çok güzel konular seçerek, emek emek hazırladım. Google News kaydı vardır. Yazılarınız anında index alır. Bir amatörlük yaparak. İçerik az sayıdayken Adsense başvurusu yaptım red yedim. Yetersiz içerikten dolayı. Bu yüzden de tekrar başvuruda bulunmadım. Sitenin bildirim sistemi kuruludur. Herşeyi takır takır çalışan bir sitedir.

Kendi çabamla bir kaç faydasını gördüğüm backlink çalışması yaptım.
İçeriklerin hepsi ücretli bir şekilde 2 farklı bayan ve bu değerli taşlar konusunda uzman yazar arkadaşa yazdırıldı. 3. makale yazarı da benim. Araştırma yaptığım ve uzman olduğum bir konu olduğu için bir kısmını da kendim yazdım.
Siteye zamanlanmayı bekleyen bir kaç tane daha içerik var. Şuanda site de 59 yayınlanmış makale mevcut.
Bunlara ek olarak 10 tane de yayınlanmayı bekleyen hazır makale var. 1 Tane daha her türlü yazarım. Sitede 70 tane makale var.
Hepsi bir birinden güzel ve seo kurallarına uygun şekilde yazılmış.
H Tagları google'daki sonuçlara uygun bir şekilde ayarlanmıştır.
Bu sektör aranma hacmi çok büyük bir sektör.
Logo özenle ve ücretli bir şekilde hazırlatıldı.
Tüm içeriklere girilen görseller stock imagedır. Hepsi tek tek watermarklı bir şekilde girildi.
1 Adet facebook sayfasında düzenli olmasa da paylaşım yapıldı.
Site günden güne aramalarda yer alıyor.

Bu pozisyonda alacak kişinin yapacağı tek şey var. Makale sayısını elinden geldiğince artırmak. Makale yazabilecek veya yazdırmak isterse, çalıştığım yazarlarla tanıştırırım. Aracı olurum.
Makale yazdırmak için konular bende hazır. Hepsini ayarladım. Alan kişiye bu konu başlıkları da iletilecektir.

Not : Teklif verip açık artırmayı kazanan kişilerin herhangibi bir bahane ile vaz geçmesi durumunda 2. kazanana teklif sunulur. Açık artırma kaç paradan sonuçlanırsa sonuçlansın site teslim edilecektir. Açık artırmayı kazanan kişi vazgeçerse. Her türlü - trader kullanılacaktır.