Son 2 3 Ay'dır R10'un Şikayet Konularını ve ban cezası sorunları İnceliyorum.Fakat Trade Kaldırma Politikası Çok Farklı İşleniyor Yada Ben Mi Öyle Düşünüyorum Bilmiyorum. Ama Düşüncelerimi Aktarmak İstedim.
Mağdur Eden Kesimlerin Mağduriyetlerini Giderdiğinde Profilinde Yer Alan
- Trade Kaldırılıyor. Aslında Bu Yanlış Bir Nokta. Bir İnsan Mağduriyet Yaşatıp Sonra 1 2 Ay Sonra Dönüp Mağduriyeti Giderip, Profilini Temize Çıkarıyorsa Buna Yönetim Olarak Bence Dur Denmeli.
Takibi Yanlış Verilen Trade ve Haksız Tradeler Silinebilir. Ama Mağduriyet Yaşatmış sonra Mağduriyetini gidermiş birisininde profilinde bu tradenin kalkmaması gerekir. belki mağdur edenin mağduriyetini gidermiş olabilir ama görüyoruz ki ilerleyen zamanlarda farklı kişilere mağduriyet yaşatabiliyor.
Sonuç Olarak İnsanların Kimle nasıl çalışması gerekirdiğini gösteren kişinin karnesi olan Trade Sistemi ; kişinin iş almasına, verilen işi layiki ile yerine getirmesini, daha dikkatli ve yanlış yapmamasını tetikleyecektir.
Bu Konuda Yönetim Olarak
@Coşkun Çetin; Sizlere bu yönde iyileştirme yapmanız konusunda en azında yönetimdeki arkadaşla bir araya geldiğiniz konuşup daha sağlıklı karar alabileceğinizi umuyorum.
iyi forumlar dilerim.