Raymo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tam olarak bu durum olmasa da 3-4 yıl önce benzer durum yaşamıştım. Aöf okurken yeni dönemde kayıt yenileme yapmadım.
Askerlik 2021 sonuna kadar tecilliydi.
Askere gitmeye karar verdim muayene oldum falan.

Yerlerin açıklanmasına 1-2 ay kala vazgeçtim gitmekten kayıt yenilemek istedim. Ancak aöf'yi aradığım da yenileme eylülde açıklacak dediler ve 3 ay falan vardı sanırım Eylül'e. Askerlik şubesine gittim durumu anlattım şu an öğrenci değilim ama Eylül'de kayıt yenileyince tekrar öğrenci olacağım dedim.

Oradaki memur askerlik başvurumu falan iptal etti, eğer Eylül'de öğrenci belgeni getirmezsen gelir evinden alırlar askere demişti. Eylül ayı geldi kayıt yeniledim e devletten baktım tekrar tecil edilmişti otomatik. Askerlik şubesine falan götürmemiştim bile öğrenci belgemi.

Anlatmak istediğim muhtemelen tecil edebilir çünkü ben muayane olduktan ve yerler neredeyse açıklanacakken, üstelik öğrenci gözükmediğim halde yeniden tecil ettirmiştim. Askerlik şubesine gitsin bence durumu anlatsın
Anladığım kadarıyla siz öğrencilikten düşmüşsünüz hocam , sorum şu Kİ bu arkadaş hiç öğrencilikten düşmüyor direkt Farklı bölümde öğrenci olmaya gözükmeye devam edicek