Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Öncelikle merhabalar, Başıma gelmiş bir kaç olayı paylaşıp yakınınıza veya başınıza gelebilecek olaylardan sizi korumak amaçlı bilgi paylaşmak istedim. Öncelikle ilk başıma gelen olay internetimin taahütü bitmesi üzerine geldi, Aslında benim bile taahütümün bitmesinden haberim yokken 0850 ... 'li numara beni aradı ve taahütümün bittiğini D... firmasının konumumda daha iyi çektiğini ve üyelik, sözleşme işlemlerini halledeceğini taahütümün yenileceğinden bahsetti tabii ki güvenemedim ve T.. firmasını aradım taahütümün gerçekten bittiğini öğrendim onlarda aynı şekilde D... firmasının konumumda daha iyi çektiğini ve anlaşmalı olduklarını söylediler telefon kapandıktan sonra aynı şekilde 0850 .... No'lu numaradan beni aradılar ve bağlatın dedim. İlk ay bittiğinde hem T.. firmasının faturası hemde D... firmasının faturası geldi bende tüketici hekem heyetine başvurdum telefonlar kayıt altında olduğu için ( Dediklerine göre ) hiç bir sıkıntı yaşamayacağımı düşünüyordum fakat T.. firması o konuşmanın kayıtlarını paylaşmadığı için haksız bulundum. İkinci başıma gelen olay ise yakınım kredi çektiğinde 0212 ... no'lu numaradan arayıp iban uyuşmazlığından dolayı banka hesabınıza yanlışlıkla bir miktar para atıldığını (80 milyar gibi büyük bir meblaa) bu paranın geri ödenmesi gerektiğinden bahsetmişler, Bankayı aradığımızda ise bu olayın gerçekleşmediğini kredi onayından sonra bu miktarın hesabına yatırıldığını ve kredi olarak kullanılacağından bahsettiler fakat bu adam yakınımın kredi çektiğini nereden biliyordu? Yasal olarak ************** kol geziyorken siber suçlar neden devreye girmiyor?